FØR KAMPEN/ RUNDE 16

AFCB - MAN UNITED

10/12 2015 - skrevet av André Fayen

AFC Bournemouth tar imot Manchester United til Dean Court lørdag kveld. Noen tenker David mot Goliat, det kan dere bare å legge fra dere med engang! The Cherries blir bedre hver uke og kamp planen har blitt tydelig igjen siden skaden til daværende Premier League topscorer Callum Wilson.

 

Kirsebærene har slått de røde djevlene før, da må vi tilbake til FA cup kampen som ble spilte hjemme 7.januar i 1984. Den gang var det den legendariske manageren Harry Redknapp som ledet laget til en sterk 2-0 seier, en mann som helt sikkert blir å se i Kings Park lørdag kveld.  Ellers har klubbene målt krefter hele 8 ganger totalt, alt i cup sammenheng hvor 5 har endt med tap og 2 uavgjorte, en ganske sterk statistikk hvis du sammenligner med de andre Premier League klubbene.

 

Manchester laget kommer fra et flaut borte tap mot Wolfsburg og ble sendt ut av Champions League med 3-2 tap, i tillegg har klubben hele 9 utespillere ute med skade i skrivende stund. Van Gaal har også begynt å kjenne på presset, han blir slaktet av en haug med tidligere klubb legender og media i England har satt i gang en mobbe kampanje mot han, Manchester United har alt å tape.

 

Mens Bournemouth møter opp uthvilt og fulle av selvtillit etter forrige rundes sensasjonelle 0-1 seier mot Chelsea på Stamford Bridge har klubben ingenting å tape på lørdag. Det vil bli en fest, uansett resultat, et av verdens største lag kommer på besøk, og ingen forventer at lille Bournemouth kan kapre med seg poengene.

 

Joshua Christian Kojo King møter gamle lagkamerater og vil helt sikkert vise seg fram fra sin beste side, Romsås gutten fikk både Ligacup og Champions League i United trøya. Samarbeidet med Junior Stanislas

utpeker seg som en nøkkelfaktor for at Bournemouth skal kunne kontre ned et United lag som liker å trille ballen uten å skape noe spesielt, det er her jeg tror mulighetene til King og Bournemouth ligger.

 

Bournemouth har ingenting å tape, og presset ligger på United. Jeg har trua og tror at The Cherries kan ta nok en skalp med en ny seier lørdag kveld.  Uansett om det ikke skulle gå veien så er det ikke meningen at Bournemouth skal ta poeng under disse kampene. Vi har endelig kommet over nedrykksplass og ligger der vi skal ligge, vi skal kjempe for å overleve og hvis United vil dra hjem igjen med poeng må de kjempe for det!

 

TOGETHER ANYTHING IS POSSIBLE!

post@afcbournemouth.no

http://www.afcb.co.uk

© 2017 Copyright AFCB Norway - Created by Nina Olsen