JOSHUA KING - DER SATT DEN!

20/11 2015 - skrevet av André Fayen

Endelig satt den for King, som har scoret sitt første Premier League mål! Han skryter også av lagkamerat Junior Stanislas som gjorde et fantastisk forarbeid før King skapte rom foran mål og kan dytte inn sitt første tellende mål for AFC Bournemouth og sitt første i PL.

 

Kan noen fortelle Høgmo (eller vår neste landslagssjef) at vi har en Norsk spiss som scorer mål i Premier League? For å finne disse ordene må vi tilbake til da Carew, Solskjær og Flo spilte, og da er det ikke vanskelig å forstå hva slags kaliber det er i spissen fra Romsås.

 

Joshua har fått 13 kamper så langt i år og 4 som innbytter for Bournemouth, det er ikke noen tvil om at Premier Leagues mest spennende Manager Eddie Howe viser tillit og har troa på kraftspissen. King gjorde også en veldig god kamp mot Newcastle før landslagsuttaket mot Ungarn hvor han blant annet tok luka på Fabio Coloccini og ble snytt for straffe. Nå viste han endelig at det bor mål i han også, dette gir en voldsom selvtillits boost som King kommer til å dra nytte av framover.

 

Oslo gutten som har slitt med skader gjennom hele sin karriere, og som tidligere har blitt skrytt opp i skyene av Gary Neville har alle forutsetninger for å lykkes nå. Den lynraske vingen Maxi Gradel fra Elfenbenkysten er ute kanskje resten av sesongen, og den Engelske spissen Callum Wilson var tiltenkt A-lags plass på landslaget før han gikk ut med kneskade som vill sette han ut av spill nesten hele sesongen. Og Glenn Murray da, giganten som ble signert i sommer har ikke helt fått det til enda, noe som ble tydelig da han ble vraket til fordel for King i gårsdagens kamp. Det er nå det gjelder for King å beholde plassen på topp hvor han trives best, vi kan se framgang for hver kamp som går og det blir moro å følge han framover.

Fansen har allerede begynt å trykke hans navn til sitt hjerte, om dette målet mot Swansea kan være det som skal få det til å løsne for King så kan dette fort bli en nydelig kjærlighets historie mellom Joshua King og The Cherries.

 

UP THE CHERRIES!

FOTO: SPORTSMOLE.CO.UK

post@afcbournemouth.no

http://www.afcb.co.uk

© 2017 Copyright AFCB Norway - Created by Nina Olsen