KAMP RAPPORT/ RUNDE 16

AFCB - MAN UNITED

13/12 2015 - skrevet av André Fayen

JAAAAAAA!!!!! Kirsebærene slo de Røde Djevlene 2-1 på Dean Court!

 

I før-kampen-spalten skrev jeg «Noen tenker David mot Goliat, det kan dere bare legge fra dere med engang! The Cherries blir bedre hver uke og kamp planen har blitt tydelig igjen siden skaden til daværende Premier League topscorer Callum Wilson.»

Tidlig lørdag kveld var det duket for historiens første seriekamp mellom AFC Bournemouth og Manchester United. På forhånd var det ingen som visste hvordan kampen Arter seg, hvordan Stanislas skulle få United til å se ut som Junior spillere, og at det finnes kun en Joshua som er King som tilslutt gjorde Vaal Gaal til en Surman!

 

Harry Arter spilte sin beste kamp for sesongen til tross for å ha mistet sin nyfødte unge tidligere denne uken, Junior Stanislas scoret 1-0 målet direkte fra corner å ble kåret til banens beste, Joshua King senket gamle lagkamerater og Andrew Surman gjorde en kjempekamp på midten.

 

Junior Stanislas scoret direkte fra corner allerede etter 102 sekunder, Den innoverskrudde corneren får en skummel bue og De Gea får ikke mange nok fingre på ballen som skrur inn i krysset. Etter halvspilt første omgang kjemper inn Fellaini ballen inn i mål fra knestående. Bournemouth åpnet kampen best men det kunne endt begge veier da lagene gikk til pause med 1-1. The Cherries forsetter å imponere etter hvilen og 9 minutter ut i andre omgang scorer King på en innøvd variant hvor han løper seg fri fra Daley Blind og Matt Ritchie slår corneren lavt rett på foten til King som scorer vinnermålet. Kampen ender 2-1 til Kirsebærene som helt klart ville mest, og når du spiller med hjertet så vinner du som regel. Dette var en kamp for historiebøkene, og en av de største kampene i AFC Bournemouth´s historie, og The Cherries vil aldri glemme vår nordmann Joshua King!

Bournemouth som fikk en fantastisk start på Premier League sesongen ser endelig sterke ut igjen etter en liten down periode. Etter at kapteinen (Elphick), topscoreren (Wilson) og de to store sommer signeringene (Mings og Gradel) gikk ut med skade, så har Bournemouth sett ut som en klar nedrykkskandidat. Men så kom vendepunktet hjemme mot Newcastle i runde 12. Vi overkjørte The Magpies i 90 minutter, og til tross for 20-2 på skudd statistikken og 16-0 i cornere, endte kampen 1-0. Men spillet var bra, og siden har vi gått ubeseiret i 4 kamper på rad. 2-2 borte mot Swansea, 3-3 mot Everton i Premier Leagues sykeste kamp så langt i år, 0-1 på Stamford Bridge og 2-1 mot Manchester United. Kamp planen ser endelig tydelig ut igjen, 8 poeng på 4 kamper og The Cherries har satt seg i respekt, det er med stor stolthet at jeg går rundt med Bournemouth drakt!

 

Neste lørdag reiser vi til The Hawthorns for å møte West Bromwich. Tony Pulis og hans menn ligger foreløpig kun en plassering bedre på tabellen med 20 poeng på 13 plass mot Bournemouth´s 16 poeng på 14 plass. La oss håpe at gutta ikke har spist seg mette på Kirsebær, det skal hvertfall godt gjøres.

TOGETHER ANYTHING IS POSSIBLE!

post@afcbournemouth.no

http://www.afcb.co.uk

© 2017 Copyright AFCB Norway - Created by Nina Olsen