KAMP RAPPORT/ RUNDE 13

SWANSEA VS. AFCB

23/11 2015 - skrevet av André Fayen

AFC Bournemouth blir ranet både hjemme på Vitality Stadium mot Newcastle, og igår på borte på Liberty stadium mot Swansea. Kirsebærene tok riktig nok med et seg poeng hjem etter 2-2, men det skulle ha stått 0-2.

 

Laget fra sørkysten sjokkerte Waliserne med en tidlig 0-2 ledelse i første omgang, aller først ved Joshua King som ble servert av Junior Stanislas etter kun 10 minutter. Og 15 senere står det 0-2 etter fantastisk spill med noen flotte kombinasjoner, og Matt Ritchie legger perfekt opp til Gosling som hamrer ballen i krysset fra 16 meter. Imellomtiden hadde The Cherries nettopp hatt et voldsomt press, King avsluttet midt på keeper etter å ha spurtet fra flere Swansea spillere, og like etter ble Stanislas mål avblåst for å ha stått centimetere i offside.

 

Gleden ble kortvarig for det nyopprykkede laget, vertene svarer med engang når Shelvey header til Ayew som står feilvendt og reduserer med hælen, pent spill men elendig dommeravgjørelse når alle på stadion ser at Ayew står i offside. 5 minutter før pause blir det straffespark til Swansea og 2-2, Ayew ser ut som han blir skutt i ryggen da ingen er i nærheten av han, faller sammen og dommer blåser straffe, Shelvey putter og 2-2.

 

Kampen kunne vippet begge veier i annen omgang, men Bournemouth var nærmest. Harry Arter begynner og komme i form igjen etter den langvarige skaden, og prøvde seg med noen småfarlige skudd. Steve Cook var også endelige tilbake i midtforsvaret men så litt rusten ut da han prøvde seg fra 16 meter når ballen sklei av foten hans. Ellers kastet Eddie Howe på Adam Smith og Glenn Murray i sluttminuttene, sistnevnte burde ha scoret på overtid når Arter la inn et perfekt innlegg, men den enorme spilleren presterte ikke å score på Fabaianski som gjorde en god redning.

 

Det endte uavgjort og vi tok med oss 1 poeng, vi ligger fortsatt på nedrykksplass (18) men vi nærmer oss å klatre litt. Bournemouth ser gode ut i motsetning til hva jeg kan si om de lagene som ligger rundt oss på tabellen. Vi har hatt masse marginer og spesielt dommeravgjørelser imot oss, det kommer til å snu!

 

TOGETHER ANYTHING IS POSSIBLE!

FOTO: SFCHRONICLE.COM

post@afcbournemouth.no

http://www.afcb.co.uk

© 2017 Copyright AFCB Norway - Created by Nina Olsen