MINE TANKER

08/11 2015 - skrevet av André Fayen

Vi har blitt pisset på i noen kamper nå, vunnet på ren vilje i andre, og vært svært uheldige med både skader, små marginer og ja til og med dommeravgjørelser. Jeg har en del blandet følelser rundt årets sesong og histories første i Premier League.

 

Avisene nevner knapt Bournemouth, og i det få tilfellene de gjør det er det som regel negativt. Vil påpeke at det er viktig å være realistisk, vi ligger der det forventes at vi skal ligge, og vi skal kjempe for å overleve! Vi må smake litt på den følelsen og nyte det. Det er også viktig å tenke fremover, klubben har vært utrolig uheldig med skader. I skrivende stund er seks spillere fra 11`eren skadet inkkudert vår topscorer fra i fjor Callum Wilson. Wilson var topscorer i PL med fem mål og var tiltenkt debut på

A-landslaget til England. Han er nå ute med kneskade, og forventes

ikke tilbake før de siste ukene av sesongen.

Vår russiske eier Maxim Denim er god for mange millioner, og kan ikke sies å ha brukt mye penger på klubben. Han som alle oss andre, ønsker å beholde plassen i år, og du skal derfor ikke se bort ifra at det vil bli handlet godt i januarvinduet! En ny keeper burde investeres i, etter min mening. Artur Boruc finner på mye rart, og andre keeper Adam Federici har såpe i hanskene. Gutta trenger hvertfall bedre konkurranse.

 

Jeg har troen på Eddie Howe, den mest spennende manageren i engelsk fotball om dagen. Det som beskriver Howe best er naturligvis at han er lojal. Han har tilbrakt nesten hele spiller- og trenerkarriere i Bournemouth. Han begynte allerede i ungdoms akademiet! Hvis du ser på måten han plukker ut laget sitt på, har han startet sesongen med å gi sjangsen til de spillerne som rykket opp med klubben fra championship. Han har som lovet til Joshua King gitt han tillit uke etter uke tross for at målene har uteblitt.

Den unge og lovende manageren ønsker å spille som Bayern Munchen og Barcelona, så vil tiden vise om klubben som definitivt løper mest av alle i

PL, også klarer og få til stor ball innhav i tiden fremover.

 

Når det gjelder Joshua King tror jeg vi har mye godt i vente. Howe har vist kraftspissen fra Romsås mye tillit, og med landslagsaktuelle Wilson ute, og Glenn Murray som ikke helt har fått det til enda, er det grunn til å tro at King vil få flere sjangser. Det er ikke uten grunn Gary Neville lovpriste King, og fortalte om hvordan han hadde troa på at King kunne bli den beste spissen i PL. King har vist gode takter, og med tillit fra treneren vil målene komme etter hvert. Da skal du ikke se bort ifra at med et par mål vil også fansen vise sin kjærlighet til den tidligere Manchester United spilleren. Det er altså med god grunn til å tro at Joshua King vil blomstre i denne klubben, og at fansen vil trykke hans navn til hjertet.

 

Når det kommer til min egen begeistring for the cherries startet det i 2008 da jeg bodde et steinkast unna Deans Court. Bournemouth startet da i leauge two med hele 17 minuspoeng på grunn av økonmiske problemer, Jeg har siden denne tiden fulgt Bournemouths utvikling, og vært en trofast supporter!

 

UP THE CHERRIES!

post@afcbournemouth.no

http://www.afcb.co.uk

© 2017 Copyright AFCB Norway - Created by Nina Olsen