NYE EIERE AV AFC BOURNEMOUTH

13/11 2015 - skrevet av André Fayen

AFC Bournemouth´s eier Maxim Denim har ønsket seg partnere for å drive klubben sterkere. Nå har han solgt 25% til det amerikanske selskapet Peak 6 Investments.

 

Det er ingen grunn til bekymring, den Russiske eieren sitter fortsatt igjen med 75% eierskap, og beroliger fansen stadig med å si at han er her for å satse på klubben, noen av målene framover vil være å utvikle Dean Court (det er ingen hemmelighet at vi trenger større stadion), samt å gjøre AFC Bournemouth mye større globalt.

 

At Maxim Denim tjener gode penger på disse prosentene er det ingen tvil over, når du kjøper deg inn i en league one klubb (2011), så har markedsverdien økt betraktelig når du spiller Premier League fotball, jeg er ikke i tvil om at dette vil komme klubben til nytte!

 

Matt Hullsizer sammen med Jay Coppoletta som opprettet Peak 6 i 1997 vil framover sitte i styret til klubben, men nåværende Chairman Jeff Mostyn og cheif executive Neil Blake vil forsette med sitt daglige bidrag innad i klubben. ‘’ Jeg er henrykt og beæret over å bli partner med Maxim og AFC Bournemouth’’ forteller Hulsizer. ‘’Jeg ble introdusert for klubben for 2 sesonger siden og har fulgt med på klubbens utvikling og enorme prestasjoner. Med Eddie Howe og Jason Tindall som styrer klubben er jeg selvsikker på at vi sammen kan etablere oss i den øverste divisjonen’’, forteller den nye eieren videre. Mostyn har trua på at Peak 6 vill hjelpe Bournemouth å nå sine mål videre og styrke klubben på alle fronter.

 

Med tanke på den sterke satsingen som skjer i klubben nå, og med så mange langvarige skader på sentrale spillere så skal du ikke se bort ifra at det kommer noen store signeringer i januar vinduet som nærmer seg.

 

UP THE CHERRIES!

 

FOTO: IBTIMES.CO.UK

post@afcbournemouth.no

http://www.afcb.co.uk

© 2017 Copyright AFCB Norway - Created by Nina Olsen