TØFF START PÅ SESONGEN -

MEN NÅ KAN DU VINNE EN GRATIS DRAKT!

Bournemouth har hatt en svært tung start på sesongen 2017/18, etter kun en seier på de åtte første kampene. Forrige sesong endte på en flott 9. plass og vår egen Joshua King ble klubbens toppscorer med hele 16 mål i Premier League. Det var mye snakk på slutten av sesongen om King kunne slå Ole Gunnar Solskjær sin scoringsrekord med 18 mål på en sesong, noe han var kun et hattrick fra å slå. Nå har Norges beste spiss kun scoret 1 mål på 8 kamper, men president for Bournemouths norske supporterside har tro at det vil løsnet for både laget og nordmannen:

 

«De lå omtrent på samme sted i fjor, så det er ikke noe krisetilstander. Spillestilen er litt endret, de satser mer på pasningsspill kontra kick and run. King startet tregt i fjor også og har nå hatt Defoe foran seg på banen. Når Bournemouth først får et par seiere, vil det forhåpentligvis løsne for King også.»

 

Jermaine Defoe var en av spillerne som ble hentet under overgangsvinduet i sommer, sammen med Nathan Aké (på lån fra Chelsea forrige sesong) og keeper Asmir Begović. Med disse signeringene er det absolutt håp for at Bournemouth etter hvert vil klatre bort fra nedrykksstriden og forhåpentligvis nærme seg fjorårets gode sluttplassering. Det er ingen tvil om at Bournemouth trenger den støtte de kan få, og nå har du mulighet til å vinne en Bournemouth drakt fra Unisportstore.no.

 

Unisportstore.no er Skandinavias største online fotballbutikk, og her kan finne et stort utvalg fotballdrakter fra hele verden. Du kan og finne alle de nyeste fotballskoene og treningsutstyret fra merker som Adidas, Nike og PUMA. Nå har du en fantastisk mulighet til å sikre deg sesongens Bournemouth drakt, helt gratis!

 

Se hele utvalget av Bournemouth drakter her! Draktene kommer uten sponsortrykk.


 

Det du skal gjøre for å vinne en valgfri Bournemouth drakt er:

1. Følg
Unisportstoreno og afcb_norway på Instagram.

2. Lik og tagg en venn på bilde om konkurransen på siden til afcb_norway.

3. Vinneren blir trukket fredag 27. oktober.

post@afcbournemouth.no

http://www.afcb.co.uk

© 2017 Copyright AFCB Norway - Created by Nina Olsen